Anti-inbraakstrip

De meest voorkomende tactiek om een deur te openen is het zogenaamde flipperen. Inbrekers flipperen een deur die niet op slot gedraaid zit gemakkelijk open door een buigbaar plastic kaart tussen de deur en het kozijn te schuiven. Ze duwen het kaartje langzaam richting het slot en kunnen zo het sluitmechanisme van de deur openduwen. Dit is makkelijk te voorkomen met een anti-inbraakstrip. Goedkoop en efficiënt.

Kerntrek methode

Een andere methode is het zogenaamde kerntrek methode. Hierbij schroeft de inbreker de geharde schroef in het sleutelgat. Met een kerntrek apparaat trekt hij vervolgens de cilinder uit de kern of breekt hij de cilinder af. Zo krijgt de inbreker toegang tot al uw waardevolle bezittingen.

Klopsleutel

Inbrekers maken ook gebruik van een zogenaamde klopsleutel. Een klopsleutel is eigenlijk een normale cilinderslot sleutel die iets korter is en waarvan de groeven dieper zijn gemaakt. Door deze aangepaste sleutel in een slot te steken en hier een paar klopjes op te geven kan een inbreker elk slot in een paar seconden openen. U zult versteld staan hoe snel dit is te realiseren.

M&C anti-kerntrek cilinder

Wij werken met gecertificeerde M&C anti-kerntrek cilinders. Deze SKG3* cilinders zijn van de hoogste kwaliteit en maken het voor de inbreker nagenoeg onmogelijk om de cilinders eruit te breken/trekken. Dit komt omdat de cilinders zijn voorzien zijn van een hardstalen brug die zich in het midden van de cilinder bevindt. Ook is het onmogelijk om deze cilinders open te krijgen met een klopsleutel. De sleutels hebben namelijk een andere vorm dan de traditionele getande sleutels.

× Neem contact op