Alarmsysteem op maat

Een alarmsysteem beschermt u en uw eigendom tegen ongewenste bezoekers. Het werkt niet alleen als waarschuwing wanneer iemand uw woning of bedrijfspand ongewenst probeert binnen te dringen maar ook uitstekend als afschrikmiddel. Belangrijk is dat je een alarmsysteem kiest dat past bij uw specifieke situatie. Wij maken gebruik van twee verschillende merken. AJAX en DSC zijn professionele alarmsystemen die zich ondertussen ruim hebben bewezen als stabiel en betrouwbaar.

Hybride alarmsysteem

Een DSC hybride alarmsysteem is zowel bekabeld en draadloos uitvoerbaar. Denk bijvoorbeeld aan een midden en klein bedrijf met een bestaande alarmsysteem. Het is ideaal wanneer de verzekeraar een upgrade wil van de bestaande beveiligingssysteem of een uitbreiding met een paar draadloze sensoren waar bekabeling niet meer mogelijk is. Ook is het mogelijk om het systeem te bedienen via de App op uw smartphone. Tevens kunnen er uitgangsmodules geplaatst worden om bijvoorbeeld uw deur of roldeur op afstand te openen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Draadloze oplossing

Wilt u geen kabel in het zicht en liever geen grote verbouwing? Dan is een draadloos AJAX alarmsysteem de oplossing voor u. Dankzij de nieuwste draadloze technologie werkt ons AJAX alarmsysteem tot wel 2 kilometer afstand. Dit is een gebruiksvriendelijke alarmsysteem die te bedienen is via de App op uw smartphone. Ideaal inzetbaar voor woningen en klein bedrijf. Door gebruik te maken van NCP goedgekeurde AJAX apparatuur geven wij de garantie van een professionele installatie in uw woning of bedrijfspand.

Bediening via uw smartphone

Gemak dient de mens. Naast het in en uitschakelen via het codepaneel kunt u ook het alarmsysteem bedienen doormiddel van een handige app op uw smartphone. In de logboek is te zien wanneer het alarmsysteem aan of uitgezet is door een bepaalde gebruiker en welke sensoren er zijn geactiveerd. Ook is het mogelijk om de zones live uit te lezen en indien nodig te overbruggen in geval van een storing.

VEB erkenning

Wij zijn een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Dit houd in dat wij ons vak spreken en de garantie kunnen geven van een systeem en installatie wat voldoet aan de eisen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkend alarmsysteem wat voldoet aan de minimale eisen van de verzekeringsmaatschappij.

× Neem contact op