Draadloze systemen

Wilt u geen kabel in het zicht en liever geen grote verbouwing? Dan is een draadloos alarmsysteem de oplossing voor u. Dankzij de nieuwste draadloze technologie werkt ons alarmsysteem tot wel 2 kilometer afstand. Door gebruik te maken van NCP goedgekeurde apparatuur geven wij de garantie van een professionele installatie in uw woning of bedrijfspand.

Smartphone

Gemak dient de mens. Naast het in en uitschakelen via het codepaneel kunt u ook het alarm bedienen doormiddel van een handige app op uw smartphone. In de logboek is te zien wanneer het alarmsysteem aan of uitgezet is door een bepaalde gebruiker en welke sensoren er zijn geactiveerd. Ook is het mogelijk om de zones live uit te lezen en indien nodig te overbruggen in geval van een storing.

Installatie

Wij zijn een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Dit houd in dat wij ons vak spreken en de garantie kunnen geven van een systeem en installatie wat voldoet aan de eisen van de verzekeringsmaatschappij. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkend alarmsysteem.

Telefoon

Wilt u professioneel advies door een van onze beveiligingsadviseurs? Stuur dan een bericht en wij komen vrijblijvend bij u op locatie voor een uitgebreide analyse zodat uw bedrijf of woning goed beveiligd kan worden.

× Neem contact op